bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

Arnhem is een bijzondere stad met een bijzondere ligging. De binnenstad van Arnhem heeft veel te bieden. Of het nu is op gebied van horeca, cultuur of mode. Hier verveel je je nooit!

Weide12
Weide11
Weide13
Weide10
Weide9
Weide8
Weide4
Weide3
Weide2
Weide1
Weide7

Over het nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject Laan aan de Weide is op dit moment nog in ontwikkeling. Naar verwachting kan in het 4e kwartaal van 2016 gestart worden met de verkoop van de 48 nieuwbouwwoningen.

  • Omgeving

    Buurt aan de Weide is het grootste nog niet bebouwde veld in Schuytgraaf. Midden in een groene weide komen hier verspreid over 17 deelprojecten ongeveer 350 eengezinswoningen met heel veel variatie in architectuur, indelingen en inhoud.

  • Wat zit er in de buurt

    Buurt aan de Weide ligt lekker centraal. Vlakbij de tennis- en voetbalvelden, maar ook bij de Albert Heijn en de Hema voor je dagelijkse boodschappen. Op loopafstand vind je twee brede scholen en iets verder weg tal van middelbare scholen. In Schuytgraaf vind je verder nog een multifunctioneel centrum, huisartsen. tandartsen en fysiotherapeuten. En wil je de wijk uit? Met de auto, bus, trein of fiets zijn Arnhem, Elst en de rest van Nederland prima bereikbaar.

  • Wie worden je buren

    Op de fiets sta je binnen 10 minuten in het centrum van Arnhem. Een geweldig leuke stad met een keur aan winkels, restaurants en cafés en een rijk aanbod aan kunst en cultuur.  Geniet van een drankje aan de Rijnkade, koop verse groenten op de markt, ontdek de 7 straatjes, ga uitgebreid dineren op het Willemsplein, kijk bandjes in Luxor of geniet van een dans- of muziekvoorstelling in het Stadstheater of Musis Sacrum. Arnhem daagt je altijd uit.